Ervaringen

Enige tijd geleden ben ik bij Elsa geweest omdat ik al ruim 23 jaar last van een darmontsteking had. Om deze ontsteking te remmen gebruikte ik vanaf die tijd medicatie waarvan de darmspecialist destijds had gesuggereerd dat ik deze mijn hele leven lang zou moeten gebruiken. In de tussenliggende jaren heb ik diverse alternatieve geneeskundigen bezocht maar mijn darmprobleem kon helaas niet worden geheeld. Via een familielid ben ik in contact met Elsa gekomen. Ik werd ontvangen in een veilige en liefdevolle omgeving en kon in alle openheid delen van mijn verleden aan haar kwijt. Oordeelloos heeft zij naar mij geluisterd wat ik zeer aangenaam heb gevonden. Ik onderging een 3-tal NAET- en Vortex healingen wat ik zeer ontspannend heb gevonden. Intuïtief ging ik mijn medicatie niet meer gebruiken en vanaf dat moment, nu 5 maanden later, ben ik klachtvrij gebleven. Ik voel me een gelukkig mens omdat ik zeer onverwachts toch van mijn darmontsteking ben vrijgemaakt.
Ook mijn echtgenoot en 3 kinderen hebben consulten bij Elsa ondergaan. De Vortex heeft ervoor gezorgd dat er emotionele blokkades zijn aangeraakt waardoor er bewustwording is gekomen in ieders persoonlijk proces. Het effect werd langzaamaan zichtbaar. Er openheid gekomen en dit bracht meer balans binnen ons gezin. De onderlinge verstandhouding is veel aangenamer geworden.
Wij zijn Elsa zeer dankbaar voor de prettige sfeer die wij telkens hebben ervaren waardoor ieder van ons de healingen op een liefdevolle wijze ondergingen. Het resultaat is zeer verrassend en verbluffend.
M. te A.

Ik ben moeder van 3 kinderen en alle 3 bekend met allergie.
De 2 oudsten zijn inmiddels behandeld bij Elsa d.m.v. NAET in samenwerking met Vortexhealing. Ze zijn beiden van hun allergie af en genieten nog dagelijks dat ze alles kunnen eten/drinken.
Hoe kwamen we bij Elsa?
Ik hoorde via familie over NAET en ben info gaan verzamelen op internet en zodoende kwam ik bij de site van Elsa. Dit leek me wel wat om te proberen; ik ging er niet vanzelfsprekend vanuit dat het ook zou werken daar de kinderen vanaf baby af aan allergisch waren.
Eerst met m'n dochter gegaan, haar leek het wel als ze alles mocht eten/drinken. Zij voelde zich gelijk thuis bij Elsa en als ze klaar was met de behandeling en ze mocht weer iets meer eten en dat voelde goed waren we erg blij! Mijn zoon wilde ook wel maar toen het erop aan kwam ook weer niet. Hij vond het erg spannend om z'n oude eetgewoonte los te moeten laten; maar dat hoefde natuurlijk niet, maar dan had hij de mogelijkheid. Eenmaal bij Elsa voelde het goed voor hem en nu hij klaar is met behandelen wil hij ook alles proberen wat eten/drinken betreft.
En met de derde gaan we ook zeker naar Elsa.
Zowel de kinderen als wij, als ouders, zijn Elsa zeer dankbaar voor haar hulp!
S.

Elsa heeft voor mij in de afgelopen tijd veel betekend. Haar manier van werken is erg prettig. Ik hoef weinig te vertellen en hoef me alleen open te stellen voor haar vragen. Ik noem mijn zorgen, angsten, twijfels en zij kan daar met behulp van Vortex Healing, NAET en Theta Healing en haar eigen intuïtie enorm veel duidelijkheid in geven. Bovendien kan ze oude vastzittende patronen weg krijgen en ook oude karmische ballast. Ik ben zelf therapeut en heb een woelig jaar achter de rug, waarin ik zelf enorm gegroeid ben. In januari voelde ik mijn energie verdwijnen. Ik had alle cliënten afgezegd en zag een periode van minimaal zes weken rust voor me. Ik ben naar Elsa gegaan voor een consult. Daarna was ik een dag heel moe en de week erna kon ik alweer op halve kracht functioneren en de week daarna draaide ik weer als vanouds.
Tegen de zomervakantie stortte ik weer in met een longontsteking. Na opnieuw slechts 1 consult bij Elsa was ik een dag flink moe en daarna voelde ik opnieuw alle veerkracht weer terug komen.
Ik ben erg blij dat ze haar vak zo goed verstaat en zoveel en zo snel bij mij kan opruimen. Dat maakt mijn leven enorm veel makkelijker.
Dankjewel Elsa!
M.M.

In september 2009 bezocht ik Elsa in verband met allergie voor rubber en zilver. Daarnaast had ik een belangrijke stap gemaakt in een persoonlijk ontwikkelingsproces maar voelde ik dat die stap nét niet 100% was. In twee bijzondere sessies zijn mooie dingen gebeurd. Hoe het met mijn allergie voor rubber staat, heb ik nog niet uit kunnen vinden maar die zilveren oorbellen kan ik weer probleemloos dragen! Dat is dus duidelijk.
Ook in mijn persoonlijk proces zijn ter plekke de puntjes op de bekende 'i' gezet. Dat heb ik persoonlijk ervaren en daarna ook zo gevoeld. Als de situatie daar om vraagt, zal ik zeker niet aarzelen wederom naar Elsa te gaan. Haar methode werkt goed en haar aanpak heb ik als zeer plezierig ervaren.
Hartelijk dank Elsa en ongetwijfeld tot ziens!
A.

Het verbluffende van mijn sessies bij Elsa zit voor mij vooral in mijn gevoel, het is net of ik mezelf aan het terug vinden ben. En dit terwijl ik niet eens wist dat ik mezelf kwijt was, gek he?
I.

meer ervaringen >>