Ervaringen 2

Mijn dochter heeft kort na de behandeling even buikpijn gehad (maar ze zei dat jij ook gezegd had dat dat kon gebeuren). En daarna helemaal niet meer, op één keer na, maar toen was het volgens haar een ander soort buikpijn. Ze heeft er zelf veel vertrouwen in dat het echt veranderd is na jouw behandeling. Ze durft van alles te eten, maar kijkt nog uit met vruchtesappen. Het gaat dus echt heel goed met haar.
Ikzelf heb nadat ik in Ierland ben geweest de mexicaanse griep gehad met heel hoge koorts. Maar verder geen complicaties met mijn longen, zoals bronchitis en longontsteking (wat ik in het verleden wel heb gehad). Wel veel gehoest en veel slijm in mijn longen, maar dat hoort gewoon bij de griep, en ging ook vanzelf over. Ik had over die griep wel een goed gevoel: mijn immuunsysteem werd aangesproken, en heeft goed gewerkt. Ook wat betreft allergie gaat het goed met mijn longen. Ik heb geen last van de hond (durf de hond vrijuit te knuffelen), en hoef geen astmamedicijnen te gebruiken.
Dus ook met mij gaat het goed, en ik ga er vanuit dat ik zo goed de winter doorkom.
Heel erg bedankt voor de behandelingen.
L.

Toen ik twee maanden geleden voor het eerst voor een Vortex-healing bij Elsa kwam leek ik een hopeloos geval; ogenschijnlijk afgeschreven na een traumatische ervaring die mij alle lust tot leven ontnam.
Vier bezoeken aan Elsa verder is de transformatie ver boven verwachting.
Elsa’s behandelingen, haar kritische maar ook uiterst empathische houding hebben in korte tijd een flink effect gehad. Nu al ben ik eindelijk in staat te zien wie ik ben, wat ik voor anderen en wat anderen voor mij betekenen. Dat maakt het leven een stuk transparanter en draaglijker, soms zelfs al plezieriger. En da’s nog maar het begin, maar wat een begin! Een absolute aanrader.
D.